Klantreacties

‘Pierre, dank je wel voor je peptalk, feedback en het vertrouwen. Want zonder vertrouwen geen mooie cabaretvoorstelling. Ik had het niet kunnen doen zonder jouw vertrouwen in ons allemaal’.
Monique Bolleboom (medewerker Gemeente Leidschendam-Voorburg)

Pierre heeft de bijzondere eigenschap om talent te laten bloeien. In onze organisatie heeft hij met humor, mensenkennis en positief-kritische feedback niet alleen ons jaarlijkse cabaret ontwikkeld en begeleid, maar ook medewerkers op een ontspannen en vanzelfsprekende manier beter gemaakt door de spiegel voor te houden. Hij neemt geen genoegen met middelmaat: als je iets doet, moet het ook topkwaliteit zijn. Van harte aanbevolen!
Corine van der Burg (Concerndirecteur Gemeente Leidschendam-Voorburg)

Pierre, heeft een ongelooflijke creatieve geest, in staat om vanuit het niets unieke situaties te creëren die de organisatie verder kan helpen in de ontwikkeling. Hij ziet wegen die voor velen onbestaanbaar leken en weet met een ‘sense of humor’ de vinger op de juiste plek te leggen. Een warm mens die je in je organisatie moet hebben om zorg te dragen voor een sfeer die het voor mensen leuk maakt om te komen werken. Hij pakt het serieus, gedreven en doelgericht aan.
Bertus Brinkman (Algemeen directeur/Secretaris Gemeente Veldhoven)