Wie ben ik?

Wie ben ik?

Ik ben Pierre van Oosten, geboren in Amsterdam op 8 juni 1960.
Al vroeg in mijn leven bleek dat ik graag in het spotlicht stond. Als kleuter wilde ik flamenco danser worden. Als teenager wilde ik kunstenaar worden. Als twintiger zanger. Als dertiger acteur. Als veertiger regisseur. Het is natuurlijk een mooi streven om dit allemaal te willen worden maar het zijn is heel wat anders. Na veel omzwervingen met allerlei baantjes in het bedrijfsleven met daarnaast de passie voor het theater en diverse opleidingen ben ik nu zelfstandig ondernemer. Het mooie hieraan is dat ik een weg heb gevonden om al deze capaciteiten te combineren. Zo kan ik al mijn competenties inzetten om andere mensen op weg te helpen via trainingen, coaching en workshops om hun talenten te laten ontdekken. Zo kan ik voor mijn gevoel iedereen een kans bieden om datgene wat en wie ze willen zijn te laten ontdekken. Wat is mooier om plezier en voldoening te krijgen in hetgeen wat je doet!

Laat een Reactie Achter