Workshops

Theaterworkshop


Een workshop waarbij duidelijk wordt dat theater weinig verschilt met het bedrijfsleven. Door mijn werkervaring in het bedrijfsleven en het theater weet ik een unieke schakel tussen de twee te maken.

• Elke theaterproductie wordt projectmatig opgepakt, hetgeen in organisaties veelvuldig voorkomt.
• Het geeft medewerkers een kijkje in de keuken van theater.
• Door samen aan de slag te gaan met improvisaties ontstaat er een verbinding tussen de deelnemers en leren ze elkaar op een andere manier kennen en samen te werken.

Kortom in deze tijden van veranderingen een manier om mensen te verbinden via theater.

Presenteren, hoe doe je dat?


Een workshop waarbij het vooral gaat om doen! Geen theoretische brij waaruit moet blijken hoe je moet presenteren. Door te kijken naar houding, stemgebruik en manier van presenteren komen we samen tot de meest optimale vorm van presenteren die bij u past. Ik daag u uit om deze workshop aan te gaan! Een individueel coaching traject behoort ook tot de mogelijkheden.

Kies jouw held!


In deze workshop gaan we op zoek naar jouw held en wat deze voor jou persoonlijk betekent. We beperken ons tot helden die bekend zijn zodat er ook nog een stukje humor en herkenbaarheid voor alle deelnemers is te beleven. Door speloefeningen bouwen we het personage op. Zijn er karaktereigenschappen die overeenkomen?

‘Bel of mail vandaag nog voor meer informatie en mogelijkheden!’